Bericht versturen
Thuis

LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

AUTO BEPERKT de DELENco. van LAKER, is één-einde-WINKEL die delen en toebehoren voor forkliftsvrachtwagens, elektrische voertuigen met lage snelheid, en hulpmateriaal behandelingsmateriaal aanbieden met een gewaarborgd krachtig product hoogstens concurrerende prijs.

 

Onze kernproducten zijn als volgt,

 

Bij LAKER, worden wij toegewijd aan verstrekken uitvoerig, de kwaliteitsdienst van het aanvankelijke citaat aan eindproductlevering.

Onze verplichting aan de dienst, kennis, en productbeschikbaarheid heeft ons een één-einde-Winkel voor onze klanten en hun bedrijfsbehoeften gemaakt.

 

Alle Vorkheftruck relevante producten worden geselecteerd uit top-class fabrikanten onder hun eigen die merk MYING en LAKER, door deskundige technici op reserve voor om het even welke technische vraag online of oplossingsafter-market worden gesteund.

 

LAKER hoopt oprecht uw beste keus voor de machtsoplossing en het onderhoud van de Vorkheftruck te zijn!

 

Wij zullen wijden ons aan in de nabije toekomst het verrijken van onze productcatalogi met milieuvriendelijkere onderhoudsproducten voor materiaal behandelingsmateriaal.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Wij zijn zeker wij een zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf kunnen vestigen.

 

Macht Uw Lift
 
Hef Onze Toekomst op
 
U kunt afhangen van
 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Met de bedoeling deskundig te zijn in onderhoud, beheer en behandeling van vorkheftruckbatterijen, werd LAKER opgericht in 2009 met de steunen van HOOGSTE KLASSENbatterij en ladersfabrikant, die de grootste maker van de tractiebatterij in China, kernoem batterij en ladersfabrikant voor grote lokale vorkheftruckmakers zoals Hangcha, Heli, Dalian, Liugong, Lonking en enz. zijn.

 

Uitgerust door onze intelligente internationale marketing en technische specialist, zijn Elk van Laker-leden geëngageerd om de concurrerendste producten te verstrekken en te adviseren aan onze geachte klanten. Na de inspanning en de ontwikkeling van jaren, wordt Laker geschat een partij door onze partners en klanten toe te schrijven aan de VIP klantenservice en de industriekennis. Wij zijn een goede luisteraar aan onze getaxeerde klant, om hun vraag en wens volledig te begrijpen, daarom voegen wij vorkheftruck verwante onderhoudsvervangstukken, toebehoren en faciliteiten zoals de machine van de bandpers, hydraulisch dok leveler en lucht het werkplatform in toe 2012.

 

Tijdens 8 jaar ontwikkelings, introduceren wij en voeren onze producten worldwidely naar markten zoals Azië (Korea, Vietnam, Indonesië, Myanmar en enz.), Zuid-Amerika (Brazilië, Mexico, Chili, Argentinië en enz.), Noord-Amerika (Canada, Amerika), Midden-Oosten en Afrika uit.

 

Wij zullen ons wijden om onze productcatalogi met milieuvriendelijkere onderhoudsproducten voor materiaal behandelingsmateriaal in de nabije toekomst te verrijken.

 

Bepaalde kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Wij zijn zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf kunnen vestigen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : MYING, LAKER

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Certificaten China LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Certificaten China LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Certificaten China LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Certificaten